Miedema hoopt ooit voor Feyenoord te spelen: "Zou speciaal zijn"

27 mei 2022 – Als het aan Vivianne Miedema ligt, draagt ze in de toekomst ooit het shirt van Feyenoord. De Rotterdammers zijn onlangs begonnen met een vrouwenteam en spelen mee in de Vrouwen Eredivisie. De huidige topspits van Arsenal is al haar hele leven fan van de Rotterdamse club.

Miedema hoopt ooit voor Feyenoord te spelen: "Zou speciaal zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Miedema zag Feyenoord tot haar grote verdriet verliezen in de finale van de Conference League tegen AS Roma. "Hopelijk komt er ooit een dag dat ik het shirt van Feyenoord zelf kan dragen. Dat zou wel een speciaal gevoel geven. Je weet nooit hoe het loopt natuurlijk. Ben ik tegen die tijd nog fit? Wil ik nog voetballer zijn? De komende jaren ligt dat nog niet voor de hand. Dan zal ik nog in het buitenland blijven spelen", schrijft ze in haar column bij het Algemeen Dagblad.

De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal verlengde onlangs haar contract bij Arsenal. Dat zorgde voor veel verrassing, aangezien ze werd begeerd door de complete wereldtop. "Om eerlijk te zijn: dat vind ik zelf eigenlijk ook wel. Ik was lang in gesprek met andere clubs, maar mijn gevoel vertelde me dit. Toen we werden uitgeschakeld tegen VfL Wolfsburg in de Champions League hakte in de knoop door. Dat is misschien een gek moment, maar toen kwam het besef: ik wil met Arsenal nog prijzen winnen."

Dit seizoen had Miedema 22 optredens bij Arsenal nodig voor veertien doelpunten. In het verleden speelde de spits voor SC Heerenveen en Bayern München.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd