Openda open voor langer verblijf: "PSV zou mooi kunnen zijn"

27 mei 2022, 08:25

Loïs Openda staat open voor een langer verblijf in de Eredivisie. De Belgische clubtopscorer van Vitesse keert na dit seizoen terug naar Club Brugge, de club die hem dit seizoen verhuurt aan de Arnhemmers. Openda denkt dat een stap omhoog in Nederland voor hem niet slecht zou zijn.

"Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt", reageerde de spits na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen AZ in de play-offs tegen De Telegraaf. "PSV zou mooi kunnen zijn. Het is een goede club, een club met veel geschiedenis en veel goede spelers. Maar ik kan nu nog niet zeggen waar mijn toekomst ligt. Die zou ook bij Club Brugge kunnen liggen."

Openda heeft namelijk nog een contract dat hem tot de zomer van 2024 aan Club Brugge bindt. Die club lijkt dus te gaan bepalen wat er met de aanvaller gaat gebeuren. "Maar ik ben zeker ook geïnteresseerd om de stap naar een andere club te maken", aldus Openda. "Het gaat erom wat het beste voor mijn carrière is."

Openda hield de Europese droom van Vitesse donderdagavond in leven. In de 86ste minuut van de wedstrijd tegen AZ schoot de spits zijn ploeg naar een 2-1 overwinning, waardoor de Arnhemmers met een voorsprong aan de return van komende zondag beginnen.

Lees ook: Vitesse heeft Europa weer in zicht dankzij late treffer Openda

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen