Feyenoord overspoelt 'Team van het Jaar' in Conference League

27 mei 2022 – Feyenoord wist de finale van de Conference League helaas niet te winnen van AS Roma. Toch heeft de UEFA de goede prestatie van de Rotterdammers beloond. In het 'Team van het Jaar' van het Europese toernooi is plaats voor liefst vijf spelers van Arne Slot.

Feyenoord overspoelt 'Team van het Jaar' in Conference League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De laatste linie is bijna volledig gevuld door Feyenoorders. Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner en Tyrell Malacia hebben een plekje verdiend. Zij worden bijgestaan door twee ervaren spelers van AS Roma. De Portugese doelman Rui Patrício (34) en de Engelse verdediger Chris Smalling (32) maken de achtste vijf van het team compleet.

Op het middenveld is er helaas geen plaats voor Feyenoorders. Lorenzo Pellegrini (AS Roma), Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City) en Dimitri Payet (Olympique Marseille) hebben wel een plaats gekregen. In de voorhoede is er gelukkig wel weer ruimte voor spelers uit Rotterdam. Naast Tammy Abraham (AS Roma) levert ook Feyenoord nog twee voetballers af.

Natuurlijk is de topscorer van het hoofdtoernooi van de Conference League van de partij. Cyriel Dessers maakte tien doelpunten en mag dus niet ontbreken in het team met de beste spelers. Datzelfde geldt voor Luis Sinisterra, die het menig rechtsback zeer lastig maakte in Europa. Pellegrini werd overigens uitgeroepen tot 'Speler van het Jaar'.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd