Heracles Almelo heeft beet en doet wederopbouw mét Hoogma

27 mei 2022, 17:55

Heracles Almelo gaat de Eerste Divisie proberen te verlaten met Nico-Jan Hoogma (53) als de nieuwe technische man. De huidige bestuurder van de KNVB is de opvolger van de na de degradatie vertrokken directeur technisch zaken Tim Gilissen. Samen met Rob Toussaint vormt Hoogma vanaf het komende seizoen de tweekoppige directie.

Dat meldt Heracles Almelo op het clubkanaal vrijdagmiddag. Hoogma is momenteel nog directeur topvoetbal bij de KNVB, maar daar treedt hij per 1 juni af. "Bij de KNVB heb ik met veel plezier gewerkt aan de nationale teams en daar ben ik de KNVB dankbaar voor. Nu neem ik die kennis en ervaring mee in mijn werkzaamheden binnen de directie van Heracles Almelo, een club waarmee ik me nauw verbonden voel. Daarom heb ik het volste vertrouwen in de hernieuwde samenwerking, met name ook met Rob Toussaint, waarmee ik van 2007 tot 2018 gezamenlijk de directie voerde", blikt Hoogma vooruit op zijn nieuwe job.

"Bovendien kijk ik uit naar de hernieuwde contacten met staf, spelers, collega's, supporters en sponsoren, en verheug ik me erop om met iedereen te kunnen samenwerken aan de spoedige terugkeer van onze club naar de Eredivisie", noemt hij direct de doelstelling die Hoogma zichzelf heeft gesteld.

Lees ookLeegloop bij Heracles begonnen: acht spelers gaan vertrekken

Leegloop Heracles Almelo

Hoogma kan in elk geval aan de bak. Allereerst is het de vraag of de nieuw aangestelde trainer Carlos Vicens wel nog naar Almelo komt, aangezien hij tekende in de Eredivisie, maar de club toch nog degradeerde. Bovendien vertrekken er met onder anderen Adrian Szöke, Elias Oubella, Rohat Agca, Jeremy Cijntje en Alessandro Damen heel veel spelers voor het nieuwe seizoen in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen