Van Nistelrooij slaat met Teze eerste slag met bijeenhouden PSV

27 mei 2022, 20:19

Ruud van Nistelrooij heeft zijn eerste slag als trainer van PSV geslagen. De oefenmeester probeert in deze zomer zijn elftal bij elkaar te houden door een aantal grote namen langer aan zich te binden. Jordan Teze spreekt met zijn contractverlenging tot 2025 in elk geval uit komend jaar te blijven.

Teze blijft zodoende tot 2025 verbonden aan PSV en dat zorgt voor tevredenheid bij de verdediger. "Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club. Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt", reageert de door de Eindhovenaren opgeleide achterhoedespeler.

Sowieso was het een mooie dag voor Teze, die door Louis van Gaal bij de selectie van het Nederlands elftal werd genomen. "Het is eigenlijk niet te bevatten. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om een oproep te verdienen voor Oranje. Ik keek vandaag op mijn telefoon en zag tot mijn grote blijdschap dat het gelukt is. Als klap op de vuurpijl mag ik nu ook nog eens een vernieuwd contract tekenen bij PSV. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar."

Lees ook'PSV denkt aan financieel offer om gewilde Gakpo te behouden'

Sterkhouders PSV

Voor Van Nistelrooij is het goed nieuws, aangezien de coach met technisch directeur John de Jong wil proberen om de A-selectie bijeen te houden voor het nieuwe seizoen. Met Cody Gakpo wordt veelvuldig gesproken over een langer verblijf bij PSV, waar hij met een forse opwaardering nog een jaar behouden zou moeten worden. Voor Ibrahim Sangaré geldt hetzelfde scenario, terwijl men ook Mario Götze wil overtuigen om voor een langer verblijf te willen kiezen. Al deze sterkhouders hebben overigens nog een doorlopend contract en mogen alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen