Transferontwikkelingen bij Ajax, Feyenoord en PSV

28 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 27mei.

'Sevilla schakelt door naar Feyenoords Senesi na miljoenendeal'

 Feyenoord kan verdediger Marcos Senesi (25) deze zomer mogelijk voor een fraai bedrag gaan verkopen aan Sevilla. De Argentijnse verdediger heeft een aflopend contract in 2023, maar kan miljoenen in het laadje brengen als Diego Carlos een zomertransfer gaat maken. Dan schakelt men in Spanje namelijk door naar Rotterdam-Zuid.

Van Nistelrooij slaat met Teze eerste slag met bijeenhouden PSV

Ruud van Nistelrooij heeft zijn eerste slag als trainer van PSV geslagen. De oefenmeester probeert in deze zomer zijn elftal bij elkaar te houden door een aantal grote namen langer aan zich te binden. Jordan Teze spreekt met zijn contractverlenging tot 2025 in elk geval uit komend jaar te blijven.

'Ajax meldt zich opnieuw in Brazilië voor opvolger Antony'

Ajax heeft nog altijd belangstelling voor de Braziliaanse aanvaller Giovani. De 'nieuwe Antony', zoals de rechtsbuiten weleens wordt genoemd in eigen land sinds de belangstelling van de Amsterdammers, staat onder contract bij Palmeiras, met wie de landskampioen van Nederland eerder ook al onderhandelde. Volgens Globo Esporte wordt er binnenkort echter een nieuwe poging gewaagd.

Feyenoord niet verder Sandler en hoopt op drietal huurlingen

Feyenoord gaat na dit seizoen niet verder met Philippe Sandler. De verdediger kwam in de winterstop transfervrij over van Manchester City en kreeg in het half jaar de kans om fit te worden en zich te bewijzen. Dat heeft hij echter onvoldoende gedaan, waardoor beide partijen afscheid nemen van elkaar.

Goed en slecht nieuws voor Sinisterra: blessure na finale

Voor Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra (22) is het seizoen in mineur geëindigd. De buitenspeler heeft namelijk klachten overgehouden aan de verloren Conference League-finale tegen AS Roma, waardoor hij de aanstaande interlandperiode met Colombia aan zich voorbij moet laten gaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen