Van Aanholt laat met emoji's merken wat hij van keuzes Van Gaal vindt

28 mei 2022, 14:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Patrick van Aanholt heeft een opmerkelijke reactie achtergelaten op een Instagram-post van OnsOranje, het kanaal van de KNVB voor de vertegenwoordigende elftallen. Met drie emoji's laat de 31-jarige speler van Galatasaray duidelijk blijken wat hij vindt van de selectie die bondscoach Louis van Gaal heeft samengesteld voor de komende interlandperiode.

Van Aanholt heeft een reactie met drie keer de Rolling on the Floor Laughing-emoji achtergelaten op de post waarin OnsOranje de definitieve selectie voor de Nations League-wedstrijden van komende maand bekendmaakt. Daarmee lijkt de linkervleugelverdediger te impliceren dat hij de door Van Gaal samengestelde selectie lachwekkend vindt.

Van Aanholt maakte in 2013 zijn debuut voor het Nederlands elftal voor Van Gaal, maar wordt in de derde periode van de bondscoach vooralsnog genegeerd. De nieuwste Oranje-selectie kent met Tyrell Malacia, Nathan Aké en Daley Blind drie spelers die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen. Bruno Martins Indi zou daar eventueel ook kunnen spelen.

De verdediger van AZ is een van de grote verrassingen in de Oranje-selectie. Dat Jerdy Schouten (Bologna) en Vincent Janssen (Monterrey) zijn opgeroepen, mag eveneens verrassend worden genoemd. "Dat zijn interessante spelers die ik graag van dichtbij wil meemaken tijdens een trainingskamp, hoewel ik sommigen natuurlijk al ken", gaf Van Gaal aan. "Ik wil wel benadrukken dat iedereen bij ons in beeld blijft. Ook de spelers die nu geen uitnodiging hebben gekregen."

Lees ookForse kritiek op Van Gaal: "Sommige keuzes niet te verklaren"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag blij zijn dat hij überhaupt nog werd opgeroepen voor het EK

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen