Ajax overweegt Teun Koopmeiners terug naar Eredivisie te halen

30 mei 2022, 09:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax overweegt Teun Koopmeiners terug naar Nederland te halen. De Amsterdammers moeten de selectie komende zomer grondig renoveren en zijn in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen in Bergamo, waar Koopmeiners een uitstekend debuutseizoen beleefde.

Volgens De Telegraaf heeft het nieuwe technische duo Gerry Hamstra-Klaas-Jan Huntelaar 'in het kladblok van Marc Overmars gekeken'. De vanwege grensoverschrijdend gedrag ontslagen directeur voetbalzaken was al gecharmeerd van Koopmeiners toen hij nog speler van AZ was. Koopmeiners heeft zich sindsdien alleen maar extra ontwikkeld.

Koopmeiners verkaste afgelopen seizoen voor miljoenen van AZ naar Atalanta. De voormalig aanvoerder van de Alkmaarders paste zich razendsnel aan in Italië en kwam in zijn eerste seizoen tot dertig competitieoptredens in de hoofdmacht. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en één assist.

Koopmeiners zou in Amsterdam de opvolger kunnen worden van Ryan Gravenberch, die al akkoord is met Bayern München en in afwachting is van een transfer. Ajax en de Duitse club naderen eveneens een overeenstemming.

Lees ook: Mark Flekken in beeld bij Ajax

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen