Bilate woest op NAC-leiding: 'Geblesseerd door wanbeleid'

30 mei 2022, 09:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mario Bilate heeft geen goed woord over voor de clubleiding van NAC Breda. De spits raakte dit seizoen geblesseerd en kon daardoor weinig in actie komen, maar kreeg vervolgens via de media te horen dat zijn aflopende contract in Brabant niet zou worden verlengd.

Op Twitter uit de spits zijn frustratie over de gang van zaken na zijn vertrek. 'Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club. Desondanks, alles blijven geven, om via een krantenartikel erachter te komen dat mn tijd er definitief op zit. Ik wist na het vertrek van Ed dat het einde verhaal was, maar bel op z'n minst ff op. Dat noem je fatsoen!'

De dertigjarige Bilate kwam dit seizoen slechts tien wedstrijden in actie. De spits kampte met lies- en hamstringklachten en moest daardoor maandenlang toekijken vanaf de tribunes. In totaal was hij dit seizoen goed voor slechts twee assists. Scoren deed de aanvaller niet.

Bilate begon zijn loopbaan bij Sparta en verkaste al op jonge leeftijd naar Dundee United. Via FC Den Bosch, FC Emmen en RKC Waalwijk belandde de aanvaller in 2020 bij NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen