VVV-Venlo neemt per direct afscheid van Luhukay

30 mei 2022, 12:29   Bijgewerkt: 30 mei 2022, 12:46

Jos Luhukay staat komend seizoen niet voor de groep bij VVV-Venlo. De 58-jarige oefenmeester heeft in gezamenlijk overleg met de beleidsbepalers van de Limburgse club besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

Dat heeft de nummer tien van de Keuken Kampioen Divisie inmiddels bevestigd, na eerdere berichtgeving van De Limburger. "Samen met mijn Raad van Commissarissen hebben we veel gesprekken gevoerd over de professionalisering binnen het voetbaltechnisch kader van de club en het siert de clubman Jos Luhukay dat hij nu de ruimte geeft aan anderen om daar verder invulling aan te geven",geeft algemeen directeur Marco Bogers aan op de website van de Venlonaren. "Met ontzettend veel respect voor zijn inzet, kunde en loyaliteit kijk ik terug op een fijne periode waarin iedereen binnen VVV met een echte vakman mocht samenwerken."

Luhukay werd in 2021 aangesteld als opvolger van Hans de Koning, die vanwege tegenvallende resultaten werd ontslagen. Luhukay kon de Venlonaren niet in de Eredivisie houden, waarna de club in de Eerste Divisie een moeizaam seizoen kende. "Afgelopen seizoen was zeker geen gemakkelijk jaar, maar ik heb enorm genoten van de steun van onze supporters in het stadion", blikt Luhukay terug. "De sfeer was ongekend en dat heeft ons in eigen huis de nodige punten opgeleverd. Het team heeft deze steun enorm gewaardeerd en ik hoop dat dit komend seizoen een vervolg krijgt."

Willem Janssen

Wie er komend seizoen voor de groep zal staan in Venlo, is momenteel nog onbekend. Het is direct een flinke klus voor de nieuwe technich directeur van de Venlonaren, Willem Janssen. Janssen heeft onlangs afscheid genomen als profvoetballer op het hoogste niveau van Nederland bij FC Utrecht, waarna hij direct met zijn nieuwe baan is begonnen.

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja vast, een ander gunnen. Hem lukt het niet de ploeg op te pompen, dus kapt hij er gewoon mee. Bullshit-verhalen altijd. Een man van de club, m'n reet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen