Ambitieus Helmond Sport legt ervaren middenvelder vast

30 mei 2022, 13:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Helmond Sport heeft een slag geslagen op de transfermarkt. Elmo Lieftink ruilt De Graafschap deze zomer in voor de Brabantse club, die met veel ambities het nieuwe seizoen in gaat. Lieftink tekent voor drie jaar op De Braak.

Dat maakt Helmond Sport maandagmiddag bekend. De club, die komend seizoen hoge ogen wil gooien in de Keuken Kampioen Divisie, was al langere tijd in gesprek met de 28-jarige middenvelder. De Helmonders gaan  werken met een spelersbudget van 1,7 miljoen euro, waardoor het halen van de play-offs voor promotie/degradatie na een aantal moeizame jaren een realistisch scenario lijkt.

Met Lieftink heeft Helmond Sport, dat eerder al onder meer Martijn Kaars en Bram van Vlerken presenteerde, de volgende serieuze versterking binnen. Lieftink hoopt zijn carriére in Brabant weer nieuw leven in te blazen na een teleurstellend seizoen bij De Graafschap. De middenvelder kwam dit seizoen weinig in de plannen voor in Doetinchem, terwijl hij dat jaar daarvoor onder Mike Snoei vaste basispeler was.

Bij het aantrekken van Lieftink, die de zesde aankoop voor het nieuwe seizoen is, zal het niet blijven in Helmond. De club wil nog flink gaan investeren. Volgens het Eindhovens Dagblad willen Helmonders willen nog een ervaren verdediger, een nummer zes, een spits én een buitenspeler binnenhalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen