Bazoer heeft twee aanbiedingen uit Frankrijk op zak

30 mei 2022, 13:58

Riechedly Bazoer kan zijn loopbaan vervolgen in de Ligue 1. De 25-jarige verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopend contract en gaat komend seizoen op zoek naar een nieuw avontuur. Twee Franse clubs zijn in de markt voor zijn handtekening.

Dat meldt De Telegraaf. Afgelopen zomer kon Bazoer zijn carrière al vervolgen in de Franse competitie bij Olympique Marseille, maar die club slaagde er niet in om een overeenkomst te bereiken met Vitesse. Ook Feyenoord kreeg het afgelopen winter niet voor elkaar om Bazoer los te weken bij de Arnhemmers, waardoor hij nu transfervrij vertrekt.

De kans lijkt klein dat Bazoer alsnog naar Feyenoord verkast, ondanks het feit dat de Rotterdammers nog altijd interesse hebben in zijn diensten. "Feyenoord is een mooie, grote club en in januari hebben ze een aanbieding gedaan, maar ik heb er nu niks van gehoord", liet de spelmaker na afloop van de verloren wedstrijd tegen AZ weten.

Bazoer brak al op jonge leeftijd door bij Ajax, waar hij zijn debuut bij het Nederlands elftal verdiende, en verdiende een miljoenentransfer naar FC Porto. Via VfL Wolfsburg en FC Utrecht belandde hij bij Vitesse, waar de 25-jarige rechtspoot het sportief weer op de rit kreeg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen