Maduro vindt Suárez bij Ajax passen: ''Dat voetbal ligt hem beter''

30 mei 2022, 14:32

Hedwiges Madurop denkt dat Luis Suárez er goed aan zou doen om bij Ajax terug te keren op de Nederlandse velden. De trainer en analist van ESPN is van mening dat de Uruguayaan uitstekend bij het spel van de Amsterdamse club zou passen.

"Ajax is een team dat graag op de helft van de tegenstander speelt", begint Maduro zijn verhaal bij RTL Nieuws. "Suárez zou dan vaak in het zestienmetergebied van de opponent zijn. Dat is zijn natuurlijke habitat. Ik denk dat het voetbal van Ajax hem daarom beter ligt dan het countervoetbal dat hij speelde bij Atlético", geeft de oud-voetballer aan.

Als Maduro, oud-teamgenoot van Suárez, terugdenkt aan zijn tijd met de Uruguyaan spreekt hij vol lof over de aanvalsleider. "Hij was een hardwerkende spits, die altijd met energie, passie en een glimlach 110% gaf op de trainingen. Hij kreeg ook altijd de bal mee vanuit de kluts. Ik dacht dat dit geluk was, maar hij is dat blijven doen. Dus is het gewoon een kwaliteit van hem. Een echte killer, die altijd doelpunten wil maken. Doorlopen op de keeper en hopen op een foutje. Dat is Suárez", besluit de 37-jarige assistent-trainer van Almere City.

De 35-jarige spits vertrekt in ieder geval bij Atlético Madrid, waar zijn contract is afgelopen. De spits heeft aangegeven in Europa te willen blijven, maar nieuws over zijn toekomstig werkgever is er nog niet. Gezien het succes van Suárez in het verleden bij Ajax wordt de naam van zijn voormalig-werkgever zo nu en dan eens genoemd. Echter lijkt het er voorlopig niet op dat Suárez terugkeert naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen