Janssen sluit later aan: "Hij moet de bruidsnacht goed doorbrengen"

30 mei 2022, 16:47   Bijgewerkt: 30 mei 2022, 19:44

Met Vincent Janssen heeft Louis van Gaal een opvallende speler geselecteerd voor de komende wedstrijden in de Nations League. Tijdens een persconferentie heeft de bondscoach uitgelegd waarom hij de uit beeld verdwenen spits bij het Nederlands elftal heeft gehaald.

Door assistent-bondscoach Danny Blind is Janssen op de radar van Van Gaal verschenen. "Hij heeft hem in zijn periode als bondscoach geselecteerd en Vincent heeft toen heel veel doelpunten gemaakt. We zijn hem gaan volgen, zoals wij veertig tot vijftig spelers volgen. We hebben de spelers van het nationale elftal en een schaduwlijst. Daar stond hij op", aldus de bondscoach.

"Malen was geblesseerd, die kon ik niet oproepen. Dus ik had een plaats vrij voor een nieuwe spits. Ik ben ook zelf gaan kijken. En toen scoorde hij toevallig twee, drie wedstrijden achter elkaar. Hij deed dingen waarvan ik denk: dat kan. Of hij het gaat worden, dat weet ik niet. Iedere keer moet je maar afwachten of ze in het Nederlands elftal leveren", vervolgt Van Gaal, die bevestigt dat Janssen de speler is die hij de vorige keer een 'Van Gaal-spits' noemde'. "Dus toen was hij al in beeld."

Janssen sluit niet direct aan bij Oranje. De aanvaller van het Mexicaanse Monterrey gaat namelijk eerst trouwen. "Toen wij eenmaal besloten hadden om hem uit te nodigen omdat Malen geblesseerd was, wisten wij nog niet dat hij zou gaan trouwen. Dat moest hij ons natuurlijk wel vertellen. Wanneer hij komt? Ik vind dat hij mag trouwen en ik vind ook dat hij de bruidsnacht goed moet doorbrengen met zijn lieve vrouwtje. Daar mag hij van uitrusten. Dan komt hij 7 juni. Ik ben een heel normaal iemand die van die menselijke kantjes ook waardeert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen