Messi twijfelt niet over wie hem moet opvolgen als Ballon d'Or-winnaar

30 mei 2022, 23:27

Er bestaat voor Lionel Messi geen twijfel over wie zijn opvolger moet worden als winnaar van de Ballon d'Or. Volgens de Argentijnse ster van Paris Saint-Germain was er niemand dit seizoen zo goed als Karim Benzema.

"Het is duidelijk dat Benzema een spectaculair jaar achter de rug heeft, dat eindigde met het winnen van de Champions League. Vanaf de achtste finale was hij in elke wedstrijd beslissend. Er bestaat dit jaar geen twijfel over wie de Ballon d'Or moet winnen", aldus Messi, die de prijs zelf al zeven keer won, in gesprek met Argentijnse media.

Messi kwam Benzema dit seizoen tegen in de achtste finale van de Champions League. De Franse spits vervulde toen een hoofdrol door in de return drie keer binnen zeventien minuten te scoren. "Die wedstrijd heeft ons gesloopt. Het beste team wint niet altijd de competitie, maar ik wil Real Madrid geen eer afnemen. Ze hadden niet het beste team van de competitie, maar versloegen wel iedereen."

WK-kansen Argentinië

Met Argentinië speelt Messi aan het einde van het kalenderjaar mogelijk zijn laatste WK. "We hebben een team dat het iedereen moeilijk kan maken. Dat betekent niet dat we de favoriet zijn om het WK te winnen, maar wel dat we voor iedereen klaar zijn en het duidelijk is wat we willen bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen