Mark Flekken verwacht niet naar Ajax te verkassen

31 mei 2022, 11:36

Mark Flekken houdt geen rekening met een transfer naar Ajax. De doelman van SC Freiburg is momenteel in Nederland voor een trip met Oranje, maar rekent erop dat hij na de zomer weer terugkeert naar Duitsland. Ajax heeft nog niets van zich laten horen.

Dat bevestigt Flekken in gesprek met het Limburgse L1. Ajax is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe doelman en is in de zoektocht uitgekomen bij Flekken, die dit seizoen veel indruk maakte bij Freiburg in de Bundesliga. Flekken is ervan overtuigd dat hij op dit moment op een goede plek zit en acht de kans niet groot dat hij naar Ajax verkast.

Daarover gaat hij overigens nog wel sparren met bondscoach Louis van Gaal en zijn keeperstrainer Frans Hoek. Volgens Flekken is hun mening van belang bij het maken van een keuze over zijn toekomst. "Zo'n gesprek vind ik zelf belangrijk", aldus Flekken tegen L1.

Flekken bereidt zich momenteel met Oranje voor op de komende duels in de Nations League. Komende vrijdagavond is België de eerste tegenstander voor de ploeg van Louis van Gaal. "Er is geen beperking vanuit mijzelf of Freiburg. Ik heb wel wat lichte klachten gehad, maar het weekje vrij (afgelopen week, red.) heeft me goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen