Soap: VI stelt dat Feyenoord strijd om Dessers nog niet opgeeft

31 mei 2022, 13:40

Cyriel Dessers en Feyenoord slaagden er volgens RTV Rijnmond niet in om een overeenkomst te bereiken, maar dat ligt volgens Voetbal International iets anders. Hoewel de deal inderdaad gecompliceerd is, blijven de Rotterdammers volhouden en strijden ze nog altijd om zijn handtekening.

De koopoptie in het contract van de gehuurde spits loopt tot 1 juni, waardoor de Rotterdammers verplicht zijn om vandaag (dinsdag) vóór 23.59 uur zaken te doen met KRC Genk. De topclub dient vier miljoen euro over te maken naar België, waartoe het bereid zou zijn. De onderhandelingen met de aanvaller zelf verlopen echter zeer stroef.

Lees ook: Rijnmond: geen akkoord tussen Feyenoord en Dessers

Het is beide partijen nog niet gelukt om een akkoord te bereiken, terwijl de deadline dus nadert. Dat Feyenoord nu pas gesprekken voert met de aanvaller, heeft te maken met de finale van de Conference League. Beide partijen besloten de onderhandelingen over een verbintenis over de eindstrijd tegen AS Roma, die werd verloren, heen te tillen.

Dessers, die topscorer werd van het toernooi, kan in het buitenland vermoedelijk veel meer salaris verdienen. Het is niet bekend welke clubs in de markt zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen