Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk shoppen in Eerste Divisie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 mei 2022 – Sparta Rotterdam heeft een verrassende eerste zomeraanwinst gepresenteerd. Charles-Andreas Brym (23) komt namelijk per direct over van FC Eindhoven, waar zijn tot in 2023 aflopende contract werd afgekocht. 

Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk shoppen in Eerste Divisie

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft Sparta Rotterdam dinsdagavond bekend gemaakt op het clubkanaal. "Hij stond al langer op onze radar en we hebben hem goed gevolgd afgelopen seizoen, waarvan heel intensief in de laatste periode. We zijn overtuigd van zijn kwaliteiten", zei technisch manager Gerard Nijkamp op de clubsite. Brym kwam dit seizoen in 31 officiële wedstrijden tot negen doelpunten en één assist. 

Volgens Nijkamp waren er veel andere clubs ook geïnteresseerd in de diensten van de spits, maar heeft de zesvoudig international van Canada (één goal) bewust gekozen van Sparta Rotterdam. "We zijn blij dat zijn keuze op Sparta gevallen is en kijken hem naar uit hem hier te verwelkomen", zei Nijkamp over de aanvaller, die later dit jaar met zijn land naar het WK in Qatar gaat.

Lees ookCambuur wil shoppen in Utrecht; Sparta gunt NAC nieuwe toptransfer

RKC Waalwijk haalt Lelieveld
Ook vanuit Waalwijk kwam er contractnieuws: RKC heeft met Julian Lelieveld na Kevin Felida (hij kwam eerder over van FC Den Bosch) de tweede aanwinst van de Brabanders. Met het driejarige contract spreekt er veel vertrouwen uit in de deal. "Julian past ideaal in het RKC-profiel zoals wij dat voor ons zien. Met zijn komst voegen we namelijk een talentvolle rechtsbenige verdediger met veel potentie toe aan onze selectie, die ook al over de nodige ervaring beschikt. Er was veel interesse in hem, dus we zijn blij dat hij voor RKC Waalwijk kiest", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd