Bijzondere wens Bozenik laat kassa Feyenoord mogelijk rinkelen

31 mei 2022 – Robert Bozenik (22) leek net als dit seizoen voor het komende voetbaljaar op huurbasis te vertrekken bij Feyenoord naar Slavia Praag, maar die deal lijkt toch weer van de baan. De spits wil graag dat de Rotterdammers iets aan hem verdienen, waardoor een directe verkoop lonkt in deze zomer. 

Bijzondere wens Bozenik laat kassa Feyenoord mogelijk rinkelen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt althans. Nadat de huurdeal eerder al in de maak leek nadat Feyenoord hem dit seizoen verhuurde aan Fortuna Düsseldorf, lijkt de weg naar Slavia Praag - de ploeg die Feyenoord tweemaal trof in de Conference League - toch weer ver weg. Die deal staat namelijk op losse schroeven en de reden blijkt te komen door de wens van de spits.

De spits wil namelijk dat de Rotterdammers ook iets overhouden aan hem, waardoor er geen uitleenbeurt, maar een directe verkoop lonkt. Naast Slavia Praag zouden ook andere clubs concreet worden, al worden daarbij geen namen genoemd. Een verkoop zou in volgend jaar zomer ook nog kunnen, want hij ligt in principe vast tot en met 1 juli 2024. 

Lees ook: Leegloop Feyenoord dreigt: "Voor Sinisterra is veel interesse"

De kans dat Feyenoord winst maakt op de Slowaak is overigens klein, aangezien er enkele jaren geleden ruim vier miljoen euro voor hem op tafel kwam. In De Kuip kwam hij echter slechts tot slechts vier goals in 29 officiële wedstrijden en in dienst van 2.Bundesliga-club Fortuna Düsseldorf ging het met twee goals in 27 duels niet veel beter. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd