RKC Waalwijk
1 – 0
Sparta

De Mos over ADO-trainer: "Gelooft dat hij Simeone of Mourinho is"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 juni 2022 – Aad de Mos had het afgelopen weekend zwaar met de gebeurtenissen rond zijn ADO Den Haag. Niet alleen werd het na een nederlaag tegen Excelsior veroordeeld tot nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie, ook hebben de supporters de club in diskrediet gebracht door zich ernstig te misdragen. "Ik ben er echt heel ziek van."

De Mos over ADO-trainer: "Gelooft dat hij Simeone of Mourinho is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Mos vertelde in Panenka van het Algemeen Dagblad over zijn bezoek aan het Cars Jeans Stadion. "Ik ben in de 85e minuut weggegaan. Om mijn kleinzoon te beschermen. Het stond 3-2 en iedereen vroeg wat ik ging doen. Ik zei: 'dat loopt verkeerd af'. Daarna heb ik op de radio alles gevolgd en zakten we steeds verder weg. Je ziet je dromen wegebben. In plaats van Feyenoord, PSV en Ajax is het volgend jaar Jong Ajax en NAC Breda."

Franken
In het bijzonder was De Mos kritisch op ADO-trainer Giovanni Franken. "Hij is in sprookjes gaan geloven. Hij heeft daarvoor al verkeerde dingen gedaan door met vijf achterin te gaan spelen. Hij heeft in z'n eentje de wedstrijd verloren. Asante (die uiteindelijk rood pakte, red.) moest eruit, dat zag je van tevoren aankomen. Je hebt Janmaat op de bank zitten, zijn routine had kunnen helpen."

Franken had volgens De Mos echter oog voor andere dingen. "Hij was alleen maar met het publiek en met zichzelf bezig. Hij ging erin geloven dat hij Simeone of Mourinho was. Als je hem hoort vragen waarom er voor Johan Cruijff een uitzondering is gemaakt met zijn trainersdiploma en voor hem niet, dan weet je het wel."

Lees ook: 'Nederlandse Simeone' wekt ergernis: "Sloeg helemaal nergens op"

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd