Maguire over bommelding in eigen huis: "Er is een grens"

1 juni 2022, 13:11

Harry Maguire weet hoe het is om veel kritiek te krijgen, maar het afgelopen seizoen liep dat de spuigaten uit. De Britse centrumverdediger van Manchester United ontving thuis een bommelding, waarmee er volgens 29-jarige voetballer een grens is overschreden.

Maguire is al tijden hét mikpunt van kritiek bij The Red Devils. De verdediger, die voor een torenhog bedrag werd overgenomen van Leicester City, kende ook dit jaar een zeer moeizaam seizoen. De kritiek was niet mals en ging uiteindelijk ook véél te ver, zo heeft de verdediger aan bij de BBC: "Ik ben mans genoeg om te accepteren dat mensen kritiek hebben en zeggen dat ik beter moet spelen", begint de Bri zijn verhaal. "Maar er is een menselijke grens. Ik heb wel gewoon een gezin."

Dat gezin werd geconfronteerd met een bommelding, waardoor de woning door de politie volledig doorzocht moest worden. "Vaak krijg ik de vraag of het me raakt. In principe raakt het me dus niet echt, maar als het gaat om bommeldingen, is het een familiekwestie. Ik ben blij dat mijn kinderen op een leeftijd zijn waarop ze nog weinig meekrijgen", aldus de verdediger.

Maguire hoopt de criticasters komend seizoen de mond te snoeren door goed te gaan presteren onder Erik ten Hag. Zelf kijkt hij naar eigen zeggen wel degelijk in de spiegel naar zijn prestaties van het afgelopen seizoen: "Ik ben zelf mijn grootste criticaster. Elke dag probeer ik mezelf te verbeteren. Dit was een uitdagend jaar", geeft de in Sheffield geboren voetballer toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen