'Feyenoord gaat met Heerenveen en Groningen strijden om toptalent'

1 juni 2022, 22:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 11:53

Feyenoord zou in de markt zijn voor de negentienjarige Mayckel Lahdo. De vleugelaanvaller staat te boek als een toptalent en staat bij meerdere Nederlandse clubs op de radar. Onder andere FC Groningen en sc Heerenveen zouden hopen op de komst van de buitenspeler, die nog tot het einde van het seizoen vastligt bij Hammarby IF.

Sportbladet weet dat de Rotterdammers in hem een interessante optie zien, die niet al te duur is door zijn kortlopende contract. In het huidige Zweedse seizoen, dat nog maar twee maanden bezig is, speelde de aanvaller tien competitiewedstrijden. Daarin was hij goed voor één doelpunt. Zijn rendement is nog niet hoogstaand, maar toch wordt de voetballer gezien als een toptalent.

Ferry de Haan, technisch manager van sc Heerenveen, heeft in de Leeuwarder Courant laten weten dat de voetballer 'nauwlettend' gevolgd wordt. "Maar of hij naar ons komt? Ik denk dat het een lastig verhaal wordt. Hij heeft de voorbije weken veel minuten gemaakt bij Hammarby. Die club wil ook graag met hem door." Zelf liet Lahdo ook weten dat hij niet per se hoeft te vertrekken, aangezien hij nog niet uitgeleerd is in de Zweedse competitie.

Luis Sinisterra

Mogelijk wordt Lahdo gezien als opvolger van Luis Sinisterra. De aanvaller van Feyenoord staat bij meerdere clubs op het lijstje. Olympique Marseille zou serieus in de markt zijn, weet Foot Mercato. Overigens ziet de Franse club in Loïs Openda, die afgelopen twee seizoenen bij Vitesse speelde, als serieus alternatief.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen