Lukaku twijfelgeval voor duel met Oranje: "Maar hij is een sterke beer"

2 juni 2022, 22:18

Roberto Martínez voorziet een 'fantastische wedstrijd' tussen België en Nederland in de Nations League. De buurlanden staan vrijdagavond tegenover elkaar Koning Boudewijnstadion. Achter de naam van Romelu Lukaku staat door een botsing op de training nog een klein vraagteken.

"We spelen vrijdag tegen Nederland voor een vol huis en ik kan je verzekeren dat iedereen vol voor de zege zal gaan zodra de bal rolt", wordt Martínez geciteerd door Sporza. "Ik verwacht twee ploegen die willen winnen. Het zal een fantastische wedstrijd worden. Na deze matchen willen we lessen geleerd hebben en stappen vooruit gezet hebben met het oog op het WK."

Bij België ontbreekt vrijdag Thibaut Courtois, die met een liesblessure kampt en de tijd krijgt om te herstellen van een lang seizoen. Mogelijk speelt ook Lukaku niet mee, al heeft Martínez goede hoop dat de spits gewoon in actie kan komen. Lukaku raakte deze week tijdens de training geblesseerd, maar stond donderdag weer gewoon op het veld.

"Het was een flink duel. Als ik dat geweest was, had ik in het ziekenhuis gelegen, maar Romelu is een sterke beer. We zullen zien of hij klaar is om te spelen. Ik hoop wel dat hij in aanmerking komt", zegt Martínez. "Eden Hazard? Ik verwacht niet dat hij negentig minuten kan spelen. Dat hangt ook wat af van de wedstrijd. Maar hij oogt wel fris en scherp."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen