Tottenham-back Emerson slachtoffer van overval met schietpartij

3 juni 2022, 19:12

Een heftig verhaal uit Brazilië: Tottenham Hotspur-verdediger Emerson Royal (23) is betrokken geraakt bij een schietpartij. De back was na een avondje stappen het slachtoffer van een roofoverval, maar had de mazzel dat hij even daarvoor met een agent in burgerkleding op de foto was gegaan. Desondanks eindigde de nachtmerrie in een schietpartij in São Paulo.

Op Instagram laat Emerson zich uit over het nieuws dat via Globo Esporte en O Liberal naar buiten kwam en waarop ook zijn vader heeft gereageerd. Volgens hem kwam Emerson terecht in een 'horrorfilm die je niemand toewenst'. Inmiddels zou de voetballer van Tottenham Hotspur aangifte hebben gedaan tegen de man die hem wilde overvallen met een pistool.

De agent in burgerkleding met wie Emerson even daarvoor op de foto was gegaan, zag wat er gebeurde en trok zijn wapen om de verdediger in veiligheid te brengen. Dat had echter niet het gewenste effect, want het ontaarde in een schietpartij waarbij er 28 (!) schoten gelost zouden zijn. Daarbij werd Emerson echter niet geraakt.

Lees ookTrieste overval op Nederlander Chong: 'Mes op de keel'

Emerson werd overvallen vanwege zijn gouden ketting en peperdure horloge, die meteen werden afgepakt. De dader zou tijdens het incident zijn geraakt in zijn rug, maar nog wel in leven zijn – al is dat nog niet bevestigd. Het overgrote deel van de kogels zou uit het pistool van de agent zijn gekomen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen