Blind vol lof over teamgenoot: "Wel heel veel complimenten, hè"

4 juni 2022, 09:28   Bijgewerkt: 4 juni 2022, 09:55

Jurriën Timber staat door de belangstelling van Manchester United deze dagen volop in de spotlights. Daley Blind hoopt dat de twintigjarige verdediger nog een jaartje bij Ajax.

Blind werd op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen België en Oranje (1-4) gevraagd of hij denkt dat Timber de stap naar Manchester United kan maken. "Nee, hij is nog niet klaar voor de Premier League", lachte de routinier, om vervolgens de vraag serieus te beantwoorden. "Hij is wijs genoeg om zijn eigen keuze te maken. Ik hoef niet uit te leggen wat voor talent en speler hij is. Hij is ontzettend belangrijk bij ons. Wat hij vanaf het begin laat zien, is ongelooflijk."

Hoewel Erik ten Hag hem wil meenemen naar Manchester United, zijn er steeds meer signalen dat Timber bij Ajax blijft. "Natuurlijk hoop ik als teamgenoot dat hij nog een jaartje bij ons blijft, maar ik kan daar geen invloed op uitoefenen. Ik kan alleen maar zeggen dat Ajax zijn best moet doen hem te behouden. Vanaf het begin is hij stoïcijns geweest. Hard werken, nooit klagen en hij is gewoon een goede jongen die altijd beter wil worden", aldus Blind.

"Zo is het wel genoeg, denk ik", stopte Blind na een minuutje lachend zijn complimentenregen. Timber, die naast hem zat achter het spreekgestoelte, vond het ook wel welletjes. "Wel heel veel complimenten, hè?", lachte het Ajax-talent, dat net als Blind een basisplaats had tegen België.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wilelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry hoor maar de slechtste speler van het hele elftal ,gaat zijn mede spelers complimenten geven. Het is dat PAPA naast de trainer Meneer van Gaal zit een andere trainer had hem al lang naar huis getuurd ,hij word te oud kan niet meer mee komen gauw we gsturen.

Sjakie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Scheid toch uit man, heb je de wedstrijd wel gezien? Blind had 2 assists...één van de betere gisteren

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tegen een belgie die het wel best vondt. Deze zege gaat oranje meer kwaad dan goed doen . V gaal gaat vasthouden aan bijvoorbeeld een blind en nog een paar die je eigenlijk nu al had moeten vervangen . Straks tijdens het wk komen we er weer te laat achter

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al weken in dramatische vorm geweest ja. Maar gisteren was die gewoon 1 van de betere.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Net als bij andere spelers ,zien veel mensen alleen die ene goede pass of goal . Deze zege is lekker hoor ,maar het verbloemd veel

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh oh wat een reacties hier weer … hoezo Nederlanders negatief volk 😂👌

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Realistisch is negatief ?! Okay

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus jou uitleg is de waarheid? 🤔👌

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De waarheid ????. Veel mensen hebben de wedstrijd gezien . Zijn blij met het resultaat ,maar zien ook dat belgie het wel best vondt . Dus ja is dat negatief ?!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen