PSV via omweg dicht bij komst Braziliaans talent Sávio

4 juni 2022 – Het heeft er alle schijn van dat PSV zich gaat versterken met Sávio. Het Braziliaanse toptalent komt via een omweg in Eindhoven.

PSV via omweg dicht bij komst Braziliaans talent Sávio

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International schrijven dat PSV goede papieren heeft om de achttienjarige Sávio in te lijven. De aanvaller van Atlético Mineiro staat op het punt om voor 6,5  miljoen euro plus zes miljoen euro aan bonussen verkocht te worden aan de City Group.

Sávio komt nog niet in aanmerking om voor Manchester City te spelen, wat betekent dat hij eerst elders zou moeten rijpen. Dat zou kunnen bijvoorbeeld Lommel of Troyes, sattelietclubs van de Engelse grootmacht, maar de aanvaller zelf wil graag naar PSV.

In Brazilië wordt beweerd dat de transfer rond, maar dat wil men in het Philips Stadion nog niet bevestigen. Wel is duidelijk dat PSV de komst van Sávio op korte termijn hoopt af te ronden. Normaal gesproken sluit de Braziliaan in Eindhoven direct bij de selectie van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij aan.

Reacties

PSV

gerelateerd