Memphis over Promes: "Niemand weet echt wat er aan de hand is"

4 juni 2022, 11:04

Memphis Depay heeft na afloop van de 1-4 overwinning op België uitgelegd waarom hij het deze week opnam voor Quincy Promes. De steunbetuiging kon niet op ieders goedkeuring rekenen.

Op social media sprak Memphis deze week zijn steun uit aan Promes, die wordt verdacht van poging tot moord en drugshandel. 'Trots op het feit dat je staande blijft terwijl mensen die niets van je privéleven afweten je vooroordelen zonder dat er strafbare feiten zijn bewezen. Er wordt van alles gezegd, maar je bent er en je doet je ding', schreef hij.

"Quincy en ik hebben een hele sterke band", legt Memphis voor de camera van de NOS uit waarom hij het bericht schreef. "Ik had 'm aan de telefoon, we hebben samen vreugdetranen gelaten, omdat niemand echt weet wat er allemaal aan de hand is. Iedereen weet het, denken ze. Ik was heel erg blij voor hem en trots op hem. Omdat het gewoon een hele goede voetballer is en een goed persoon. Dat weet ik, ik ken hem al jaren. Ik ben blij dat hij al die negativiteit in positiviteit omzet. En daar wil ik het bij laten."

Het is algemeen bekend dat Memphis niet op zijn mondje is gevallen. Deze week sprak hij openlijk uit dat hij het niet eens is met de keuze van Louis van Gaal om Georginio Wijnaldum niet te selecteren. "Soms vinden mensen mij irritant omdat ik vaak iets te zeggen en te vinden heb. Mij wordt gevraagd in de media: wat vind je van de keuze van Gini? Dan geef ik mijn mening. Dat betekent niet dat ik tegen de bondscoach in ga, daar heb ik veel te veel respect voor."

Topscorer aller tijden

Memphis maakte tegen België zijn 41ste doelpunt in Oranje. Nog tien goals en hij mag zich topscorer aller tijden noemen. "De laatste paar jaren ben ik gewoon heel erg doeltreffend, dat wil ik vasthouden. Ik ben trots op waar ik nu sta", aldus Memphis, die alleen nog Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie boven zich moet dulden. "Daar moet iedereen aan gaan wennen, dat ik mezelf hopelijk ooit tot topscorer aller tijden van Oranje mag kronen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Broeder Memphis weet 1 ding zeker ,en dat is dat je op jou tellen moet oppassen ,the Duivel is on his way, destructief als je het voor Promes opneemt, weet dat als je met de Duivel eet ,dat je dat beter met lange vorken kan doen ,zet nooit jou hoofd boven op het bord ,t zijn allemaal koppensnellers, ready to cut you down ,zwart moet zwart blijven ,trouw met jou eigen volk ,het lelijkste ding wat er is ,dat is een blanke vrouw op leeftijd

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk moet het eerst echt bewezen worden . Maar zeg gewoon niks ,want jij weet het ook niet . En de geluiden zijn niet echt gunstig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen