'PSV kan pechvogel Romero slijten en denkt aan Mexicaans international'

4 juni 2022, 16:38

Maximiliano Romero lijkt op weg naar de uitgang bij PSV. De Argentijnse aanvaller kan terugkeren naar zijn geboorteland. De spits werd met veel verwachtingen naar Eindhoven gehaald, maar door blessures is zijn potentie er nooit helemaal uitgekomen. PSV betaalde destijds tien miljoen euro voor de aanvaller.

Volgens diverse Argentijnse media wil Racing Club hem binnen hengelen. De aanvaller heeft nog een eenjarig contract in het Philips Stadion. Wil PSV nog iets van die investering terugzien, dan zal hij deze zomer moeten vertrekken of zijn verbintenis moeten verlengen. De Eindhovenaren zouden inmiddels met Racing om de tafel zitten om te praten over een transfersom. TyC Sports denkt dat een deal tussen beide clubs volgende week afgerond kan zijn.

Nieuwe rechtsback in beeld

Technisch manager John de Jong zou zelf ook graag de markt op gaan om een nieuwe speler te halen. De Mexicaanse rechtsback Kevin Álvarez zou door de nummer twee van de Eredivisie worden gevolgd. Dat vertelt Pachuca-trainer Guillermo Almada tegenover La Bruja. "PSV volgt hem en heeft interesse getoond", aldus de oefenmeester over de 23-jarige vleugelverdediger. "De clubleiding wil hem graag aan een Europese club verkopen."

Álvarez heeft nog een contract tot het einde van het jaar. Dit seizoen kwam hij in 36 duels in actie, waarin hij goed was voor één doelpunt en vijf assists. Overigens hoopt zijn trainer Almada dat de rechtsback blijft. Hij hoopt de voetballer meteen weer te kunnen huren. "Het plan is om hem hier nog een jaar te houden. We spelen in de Champions League, dus het wordt een zwaar jaar."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen