'Ten Hag ziet Van de Beek als belangrijke speler voor Man United'

5 juni 2022, 14:15

Donny van de Beek mag zich gaan opmaken voor een nieuwe kans bij Manchester United. Het leek er al op dat de aanstelling van Erik ten Hag in zijn voordeel zou zijn, en die verwachtingen werden door transferexpert Fabrizio Romano bevestigd.

"Het is een vraag die ik erg vaak krijg de laatste maanden: wat gaat er nu gebeuren met Donny van de Beek?", begon Romano op zijn eigen YouTube-kanaal. "De info die ik krijg is erg duidelijk, Erik ten Hag heeft zich vanaf dag één uitgesproken naar het bestuur. Hij is ervan overtuigd dat Van de Beek komend seizoen een belangrijke speler kan zijn voor Manchester United."

Lees ook: Ten Hag kijkt uit naar weerzien met Vd Beek; concurrenten in aantocht

Romano sprak van een 'serieuze kans' dat Van de Beek deel uitmaakt van het nieuwe project op Old Trafford en wees op zijn band met Ten Hag. "Ten Hag is groot fan van Van de Beek. De twee werkten samen bij Ajax en hadden een goede relatie. Zowel persoonlijk als zakelijk, want Ten Hag is er echt van overtuigd dat Van de Beek een topspeler is op zijn positie. Daarnaast kan hij op verschillende posities uit de voeten."

Everton

Afgelopen halfjaar kreeg Van de Beek al eindelijk kans op speeltijd met een verhuur aan Everton. Ondanks een goed begin bleef hij echter slechts steken op zeven optredens, vanwege een langdurige blessure. In Manchester ligt de oud-Ajacied nog vast tot 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen