'United optimistisch over De Jong; City verlangt megabedrag voor Aké'

5 juni 2022 – Manchester United is nog altijd optimistisch over het aantrekken van Frenkie de Jong. De middenvelder gaf onlangs aan het liefst bij FC Barcelona te blijven, maar de Engelse topclub heeft er vertrouwen in dat de spelmaker van het Nederlands elftal komende zomer de overstap maakt naar de Premier League.

'United optimistisch over De Jong; City verlangt megabedrag voor Aké'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Daily Mail. De Jong prefereert een langer verblijf bij FC Barcelona, maar die club kampt met grote financiële tekorten. Een verkoop van De Jong is komende zomer daardoor waarschijnlijk essentieel. Voor De Jong zou Barça een bedrag van rond de tachtig miljoen euro kunnen vragen aan Manchester United, dat al maandenlang in de markt is.

Aké
Waar De Jong dus mogelijk naar Manchester United verhuist, pakt Nathan Aké misschien zijn spullen. De verdediger van Manchester City wordt gevolgd door Newcastle United, dat in de verdediger de juiste man ziet om de komende jaren de defensie te leiden. De international van het Nederlands elftal pendelt bij City tussen de bank en de basis.

Aké kan dus aan de slag bij Newcastle. Die club moet volgens The Sun echter diep in de buidel tasten. Aké mag Manchester City verlaten voor een bedrag van rond de zestig miljoen euro. Dat zou de verdediger in één klap de duurste aankoop ooit maken in de clubgeschiedenis.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd