Romano ontkent akkoord tussen Benfica en Götze

5 juni 2022, 19:31

Mario Götze en Benfica hebben nog geen akkoord bereikt over een zomerse transfer. Het Portugese Record schreef eerder vandaag dat alleen details de Duitser nog scheidde van een overstap naar de Portugese competitie, maar dat klopt volgens Fabrizio Romano niet.

De transferexpert ontkent dat er een akkoord is bereikt. Hoewel de gesprekken nog lopen en de onderhandelingen plaatsvinden, is het nog wachten op een akkoord tussen de speler en club. PSV lijkt niets meer te kunnen doen om de middenvelder te behouden. Benfica lijkt van plan gebruik te maken van de afkoopclausule in zijn contract. Daardoor kan hij voor vier miljoen euro vertrekken.

Roger Schmidt wil komend seizoen dolgraag over de middenvelder beschikken. De Duitsers werkten dit en vorig seizoen al samen bij PSV. Schmidt verkast deze zomer van Eindhoven naar Lissabon. Het is aan Götze of hij het spoor van zijn landgenoot volgt.

PSV hoopt de dertigjarige middenvelder eveneens aan boord te kunnen houden. In 29 Eredivisie-wedstrijden was hij goed voor vier doelpunten en evenveel assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen