Janssen getrouwd en naar Nederland, maar ontbreekt tegen Wales

6 juni 2022, 11:47

Vincent Janssen is met succes in het huwelijksbootje gestapt. De spits van CF Monterrey trouwde zondag met zijn partner Talia. Er zijn inmiddels foto's opgedoken op social media van het bruidspaar, dat elkaar dit weekend het ja-woord gaf. Hoewel de aanvaller morgen (dinsdag) alweer aansluit bij Oranje, ontbreekt hij tegen Wales een dag later nog wel.

Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Zoals afgesproken kreeg Janssen na zijn trouwerij nog een dag vrijaf van bondscoach Louis van Gaal om ook zijn huwelijksnacht te kunnen vieren. De keuzeheer kondigde destijds al aan dat de in Mexico actieve spits dinsdag 7 juni zou aansluiten bij het Nederlands elftal en dat is voor de Nations League-wedstrijd tegen Wales.

Toch is Janssen die wedstrijd in elk geval nog niet van de partij, want de aanvaller werkt na zijn trouwerij eerst een aangepast trainingsprogramma af alvorens hij aansluit bij de selectie van Van Gaal. Dat betekent dat Oranje met 24 spelers naar Cardiff reist voor de ontmoeting met Wales, dat woensdagavond op de rol staat.

Lees ookCoach Janssen steunt Van Gaal: "Hij is belangrijk voor het team"

Dat is in elk geval goed nieuws voor de veldspelers die tegen Wales mogelijk minder of geen speeltijd krijgen. Normaliter moet de bondscoach namelijk enkele spelers teleurstellen die op de tribune moeten plaatsnemen – tegen België waren dat Bruno Martins Indi en Jerdy Schouten. Maar omdat Virgil van Dijk met vakantie is en Janssen later aansluit, hoeft er in Cardiff niemand op de tribune te zitten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen