Wijnaldum aan Feyenoord gelinkt: "Hij is inmiddels wel uitgeteld, toch?"

6 juni 2022, 16:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georginio Wijnaldum moet terugkeren bij Feyenoord. Dat is de mening van Rob Jacobs, die bij alle drie de Rotterdamse profclubs trainer was. Hij denkt dat de middenvelder van Paris Saint-Germain de perfecte aanwinst is voor de ploeg van Arne Slot, die gekenmerkt wordt door de vele talenten.

Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en Reiss Nelson zijn allemaal nog jong. Die spelers kunnen genoeg leren van de ervaren Wijnaldum, stelt Jacobs voor de camera van RTV Rijnmond. Daarnaast kan hij ook binnen de lijnen van ongekende waarde zijn. "Hij is fit, kan een goal maken en goed koppen, vergis je niet. Hij zit bij PSG op de bank, maar dat is geen schande. Het is niet te geloven wat daar allemaal op de bank zit…"

Wijnaldum ontbreekt tijdens deze interlandperiode bij het Nederlands elftal, omdat hij volgens bondscoach Louis van Gaal niet in beste doen is door zijn reserverol in Parijs. "Guus Til heeft het Nederlands elftal gehaald. Maar wat Til doet, heeft Wijnaldum altijd al laten zien. Ik snap ook die Van Gaal niet… Ik vind het een goede trainer, maar hij doet nu toch een verkeerd ding", aldus Jacobs, die een terugkeer van de middenvelder in De Kuip een 'geweldige zet' zou vinden.

Financieel zou Wijnaldum dan wel behoorlijk wat moeten inleveren. "Maar hij is inmiddels wel uitgeteld, toch? Ik denk dat Wijnaldum best wel bij Feyenoord zou willen spelen", aldus Jacobs, die stelt dat de Nederlander het slachtoffer is geworden van de sterren in de voorhoede. "Messi, Mbappé en Neymar blijven staan. Dat gaat ten koste van Wijnaldum. Daar kan hij niets aan doen. Ze moeten op het middenveld en achterin spelers hebben die de ballen veroveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom de man vaak tegen bij feyenoord en het is gewoon een hele ouwe man die graag aandacht trekt. Zegt bij rijnmond ook vaak de gekste dingen . Wijnaldum wordt alleen dus door hem genoemd . Is dus ook geen optie ,of wijnaldum moet zelf heel graag terug ,maar dat is nu niet aan de orde

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan hij nog een keer met 10-0 van PSV verliezen 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen