Feyenoorder Diemers kan naar oude liefde, maar wil naar buitenland

6 juni 2022 – Mark Diemers hoopt dat hij ook komend seizoen in het buitenland voetbalt. De middenvelder heeft nog een eenjarig contract bij Feyenoord, maar daar lijkt hij uitgespeeld te zijn. Na de winterstop werd hij al verhuurd aan Hannover 96 in de 2. Bundesliga. Nu hoopt hij opnieuw op een avontuur over de landsgrenzen, ondanks de benadering van zijn oude club SC Cambuur.

Feyenoorder Diemers kan naar oude liefde, maar wil naar buitenland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Rotterdammers willen Diemers niet verhuren, maar definitief van de hand doen door zijn eenjarige contract. "Wat ik moet kosten, weet ik niet precies. Feyenoord heeft mij voor 1,3 miljoen gekocht van Fortuna en ik heb nog een jaar contract, dus dat zal niet boven dat bedrag liggen", stelt de middenvelder bij Omrop Fryslân. "In eerste instantie leg ik mijn focus op het buitenland", laat hij dan ook weten. "Mocht daar niets komen wat ik graag zou willen, dan is Nederland weer een optie."

Henk de Jong van Cambuur heeft hem al benaderd, verklapt Diemers. "Hij heeft me gevraagd of ik opensta voor een terugkeert. Henk is daar heel goed in. Als hij twaalf spelers belt, haalt hij er elf binnen", knipoogt de middenvelder, die de deur niet definitief dicht wil gooien, aangezien hij niet weet welke verdere opties er komende zomer zullen zijn.

"Iedereen weet dat ik uiteindelijk ooit terug wil keren bij Cambuur. De laatste tijd krijg ik er veel vragen over. Ze hebben het afgelopen seizoen goed gedaan, spelen heel herkenbaar voetbal en ik ben natuurlijk heel goed met Henk de Jong. Dus wat dat betreft zijn het allemaal logische dingen, maar ik weet niet wanneer, dat is altijd moeilijk te zeggen", besluit de voetballer, die bij Feyenoord kwam door Dick Advocaat. Hij was erg gecharmeerd van de voetballer.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd