Johan Derksen tipt Frenkie de Jong: "Daar komt hij tot ontplooiing"

6 juni 2022, 23:55

Frenkie de Jong speelde vrijdagavond een dijk van een wedstrijd voor het Nederlands elftal. De mannen van Vandaag Inside zijn na die interland tot de conclusie gekomen dat hij moet vertrekken bij FC Barcelona, waar hij nooit op zijn beste positie mag spelen door de aanwezigheid van Sergio Busquets. Hij wordt gelinkt aan Manchester United, waar Erik ten Hag komend seizoen aan het roer staat. "Ten Hag weet wat zijn sterke punten zijn. Daar komt hij tot ontplooiing", stelt Johan Derksen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben het met Derksen eens , mits hij natuurlijk wel een paar betere spelers om zich heen heeft staan. Want wat er nu rondloopt, maakt ook een de Jong niet beter Manchester. Ik zou sportief gezien gaan , ben je ook eindelijk van dat gezeur af bij Barca. Bij Manchester word in ieder geval niet elke 2a3 maand een loonoffer gevraagd. En eigenlijk wil hij blijven omdat Barca zijn droom club is , maar de mensen in de top verkopen hem toch voor het juiste bedrag. Sportief doen ze niet echt onder volgend seizoen. Zie ten Hag nog wel leuke dingen doen op voetbal gebied . Bij Barca is het elke week weer een vraag , hoe ze gaan winnen. Gaan dus .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk juist dat hij beter niet in engeland moet gaan spelen . En juist beter in spanje past bij een club waar hij wel op die positie mag spelen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen