'Feyenoord weigert bod op Malacia en wil duo langer binden'

7 juni 2022, 10:07   Bijgewerkt: 7 juni 2022, 13:53

Feyenoord is niet van plan om Tyrell Malacia deze zomer zonder slag of stoot te laten vertrekken. De linksback lijkt klaar voor een nieuwe uitdaging en wordt begeerd door verschillende clubs. De Rotterdammers zijn wel bereid om mee te denken met de Oranje-international.

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord de eerste biedingen op Malacia afgewezen. Het Olympique Lyonnais van trainer Peter Bosz klopte al aan in Rotterdam-Zuid, maar ook andere clubs hebben serieuze belangstelling. Malacia is momenteel met Oranje in Cardiff voor de interland tegen Wales. Na de interlandperiode zal hij knopen over zijn toekomst doorhakken.

Feyenoord en Malacia lijken niet onwelwillend tegenover een transfer te staan. De club kan de miljoenen goed gebruiken, terwijl de speler het wel ziet zitten om een nieuw avontuur aan te gaan. De 22-jarige Rotterdammer ligt nog tot medio 2024 vast in De Kuip. Erik ten Hag zou hem naar verluidt ook graag richting Manchester United zien komen tijdens de zomerstop.

Kökcü & Sinisterra

De kans lijkt een stuk groter dat Orkun Kökcü en Luis Sinisterra na de zomer nog in Nederland te zien zijn. Feyenoord wil de contracten van beide spelers graag openbreken en op die manier verbeteren. Arne Slot ziet de middenvelder en de aanvaller als onmisbare schakels in zijn ploeg en ziet ze niet graag vertrekken. Ook voor Kökcü en Sinisterra is veel belangstelling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen