'Hommeles in Liverpool: geblesseerde Salah weigerde scan'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 juni 2022 – Mohamed Salah heeft voor verbazing gezorgd bij zijn werkgever Liverpool. De aanvaller wilde zich namelijk niet onderzoeken met het oog op een mogelijke liesblessure. Salah reisde in plaats daarvan af naar Egypte voor interlands in de strijd om een ticket voor de Afrika Cup.

'Hommeles in Liverpool: geblesseerde Salah weigerde scan'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Salah wist het seizoen met hangen en wurgen vol te maken. De doelpuntenmachine van Liverpool kampte al een tijdje met een liesblessure en moest in de slotfase van het voetbaljaar regelmatig verstek laten gaan. Hij speelde wel mee in de finale van de Champions League, die met 1-0 verloren werd van Real Madrid. Daarna werd hij wel gewoon geselecteerd voor de nationale ploeg.

Dat vond Liverpool volgens de BBC in principe prima, maar de club wilde wel graag dat Salah eerst via een scan zou laten kijken naar zijn lies. Dat vond de 29-jarige aanvaller niet nodig. Bondscoach Ehab Galal gaf al toe dat Salah met een blessure speelde tegen Guinea (1-0 zege). Nu wacht wel een scan voor de aanvoerder van Egypte, die later deze week nog speelt tegen Ethiopië en Zuid-Korea.

Liverpool is niet blij met de keuze van een van de sterkhouders. Het is sowieso nog niet bekend waar de toekomst van Salah ligt. Hij gaf aan ook na de zomer op Anfield te zullen spelen, maar zijn contract loopt slechts tot medio 2023. Zijn ploeggenoot en aanvalspartner Sadio Mané liet eerder al weten te willen vertrekken. Hij wordt gelinkt aan Bayern München.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd