El Hankouri duikt na vertrek bij FC Groningen op in Duitsland

7 juni 2022 – Mohammed El Hankouri vervolgt zijn loopbaan deze zomer bij 1. FC Magdeburg. De aanvaller gaf eerder dit jaar al te kennen dat hij zou vertrekken bij FC Groningen. Met zijn nieuwe werkgever gaat hij komend seizoen acteren op het tweede niveau van Duitsland.

El Hankouri duikt na vertrek bij FC Groningen op in Duitsland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

El Hankouri (24) begon het seizoen nog als aanvoerder van trainer Danny Buijs. De mutli-inzetbare speler besloot echter om zijn aflopende contract niet te verlengen en was niet langer zeker van een basisplaats. Toch kwam hij afgelopen seizoen tot dertig wedstrijden in de hoofdmacht. Daarin was hij goed voor een doelpunt en fungeerde hij vijf keer als aangever.

FC Magdeburg promoveerde op haar beurt naar de 2. Bundesliga en daar kunnen we El Hankouri na de zomer dus aan het werk zien. "Ondanks zijn jonge leeftijd is Mo al een zeer ervaren speler. Hij heeft zich al een aantal jaren bewezen op het hoogste niveau van Nederland. Zijn spel, flexibiliteit en snelheid zullen ons helpen in de 2. Bundesliga", vertelt technisch directeur Otmar Schork op de clubwebsite.

El Hankouri speelde de afgelopen drie seizoenen bij Groningen. In eerste instantie deed de voormalig jeugdinternational van Nederland en Marokko dat als huurling. In de zomer van 2020 maakte hij definitief de stap naar De Euroborg. El Hankouri speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar een doorbraak bleef uit. Ook was hij op huurbasis actief bij Willem II.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd