Probleem voor Feyenoord: Arnesen door infectie niet beschikbaar

7 juni 2022, 22:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord moet tijdelijk op zoek naar een nieuwe invulling voor de functie van technisch directeur. Frank Arnesen kampt met een bacteriële infectie in zijn knie en is daarom niet in staat om op de club aanwezig te zijn. Het nieuws komt voor Feyenoord op een zeer ongunstig moment, waar het de selectie deze zomer grondig moet renoveren.

Dat meldde Chris Woerts dinsdagavond in Vandaag Inside. Hij vertelde hoe Arnesen al tijdens de finale van de Conference League last had van de infectie, maar desondanks toch in Tirana aanwezig was. Inmiddels is echter duidelijk dat de Deen tot aan september thuis zal moeten zitten. 'Hij gaat af en toe naar de club toe, maar kan weinig doen. Hij moet dus vervangen worden.'

Woerts zelf verwacht dat jurist Joris van Benthem en algemeen directeur Dennis te Kloese zijn taken samen over zullen nemen. Ook Arnesen zal vanuit huis nog zaken kunnen afhandelen. "Hij antwoordt zijn telefoon en is als een gek aan het appen en bellen. Maar fysiek kan hij nergens heen. Dat is lastig in deze periode."

Transferzomer

Woerst sprak van een probleem voor Feyenoord, met een zeer drukke transferzomer voor de boeg. Onder meer het vertrek van huurlingen Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson zal moeten worden opgevangen, terwijl ook spelers als Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Orkun Kökcü mogelijk vertrekken. De club moet hard aan de bak om ook volgend seizoen een goede selectie neer te zetten.

Lees ook: Linssen laat Feyenoord achter zich en tekent snel in Japan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In deze tijd geen probleem . Voor de rest heeft Chris Woerts bijna nooit iets goed dus we zien het wel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen