Probleem voor Feyenoord: Arnesen door infectie niet beschikbaar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 juni 2022 – Feyenoord moet tijdelijk op zoek naar een nieuwe invulling voor de functie van technisch directeur. Frank Arnesen kampt met een bacteriële infectie in zijn knie en is daarom niet in staat om op de club aanwezig te zijn. Het nieuws komt voor Feyenoord op een zeer ongunstig moment, waar het de selectie deze zomer grondig moet renoveren.

Probleem voor Feyenoord: Arnesen door infectie niet beschikbaar

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldde Chris Woerts dinsdagavond in Vandaag Inside. Hij vertelde hoe Arnesen al tijdens de finale van de Conference League last had van de infectie, maar desondanks toch in Tirana aanwezig was. Inmiddels is echter duidelijk dat de Deen tot aan september thuis zal moeten zitten. 'Hij gaat af en toe naar de club toe, maar kan weinig doen. Hij moet dus vervangen worden.'

Woerts zelf verwacht dat jurist Joris van Benthem en algemeen directeur Dennis te Kloese zijn taken samen over zullen nemen. Ook Arnesen zal vanuit huis nog zaken kunnen afhandelen. "Hij antwoordt zijn telefoon en is als een gek aan het appen en bellen. Maar fysiek kan hij nergens heen. Dat is lastig in deze periode."

Transferzomer
Woerst sprak van een probleem voor Feyenoord, met een zeer drukke transferzomer voor de boeg. Onder meer het vertrek van huurlingen Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson zal moeten worden opgevangen, terwijl ook spelers als Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Orkun Kökcü mogelijk vertrekken. De club moet hard aan de bak om ook volgend seizoen een goede selectie neer te zetten.

Lees ook: Linssen laat Feyenoord achter zich en tekent snel in Japan

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd