'Georginio Wijnaldum ziet rentree bij Feyenoord niet zitten'

8 juni 2022, 11:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georginio Wijnaldum keert komende zomer niet terug bij Feyenoord, zo weet sportmarketeer Chris Woerts. De 31-jarige middenvelder werd in verband gebracht met een terugkeer naar Rotterdam vanwege zijn uitzichtloze situatie bij Paris Saint-Germain, maar Wijnaldum heeft er vrede mee.

"Hij verroert zich niet. Het gaat om zoveel geld", doelt Woerts bij Vandaag Inside op het megasalaris dat Georginio Wijnaldum maandelijks ontvangt bij PSG. Wijnaldum zou liever bankzitter in Frankrijk blijven dan terugkeren naar de club waar het voor hem begon. Bij Feyenoord zou zijn salaris logischerwijs aanzienlijk lager zijn dan bij de Franse grootmacht.

Wijnaldum doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord en debuteerde in de hoofdmacht, maar verkaste al op jonge leeftijd naar PSV. In Eindhoven ontpopte Wijnaldum zich tot absolute sterspeler van de Eredivisie, wat hem een transfer naar Engeland opleverde. Via Newcastle United belandde Wijnaldum bij Liverpool. Daar won hij afgelopen jaren de Champions League en de Engelse landstitel.

Zijn transfervrije vertrek naar PSG is vooralsnog echter een grote teleurstelling gebleken. Wijnaldum was vooral bankzitter, waardoor bondscoach Louis van Gaal hem deze maand passeerde voor het Nederlands elftal.

Lees ook: Probleem voor Feyenoord: Arnesen door infectie niet beschikbaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is wederzijds. Nog niet vergeten hoe hij is vertrokken

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is nu echt zo'n voorbeeld waarin een persoon wat roept ,en vervolgens gaat het zijn eigen leven leiden . Rob Jacobs een ouwe man die graag nog aandacht heeft roept wat bij rijnmond . En klaar . Feyenoord ,wijnaldum , en wij fans waren en zijn er helemaal niet mee bezig . Hij heeft nog een contract tot 2024 . Psg geeft niet gratis spelers weg ofzo .

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor de roeptoeters: Wijnaldum heeft keurig afscheid genomen.https://feyenoord.supporters.nl/nieuws/artikel/24213/Wijnaldum-doet-forse-donatie-aan-jeugdopleiding-Feyenoord

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had ook helemaal niet verwacht dat hij zou komen. Is destijds ook voor het geld van Feyenoord naar PSV gegaan dus clubliefde is maar een betrekkelijk gegeven. Neem het hem ook niet kwalijk want het is zijn leven. Neem aan dat hij dan ook liever zijn wagenpark gaat uitbreiden en met de beste voetballers op aarde traint dan dat hij voor oranje gaat. Gezien zijn leeftijd kan ik dat ergens ook wel begrijpen. Wellicht komt die ooit terug als assistent trainer wanneer alles al binnen geharkt is als vind ik hem daar eigenlijk geen type voor. Maar goed, in de voetballerij is niets onmogelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen