Luhukay haalt uit naar VVV, nieuwe coach bijna binnen

8 juni 2022, 12:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jos Luhukay heeft voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij VVV-Venlo. De zestigjarige coach brak afgelopen week met de Limburgse club, nadat hij niet op één lijn zat met de bewindslieden van VVV. Luhukay baalt van de gang van zaken rond zijn vertrek.

Luhukay hakte afgelopen week de knoop door. "Mijn gevoel was dusdanig dat ik zoiets had van: het is goed zo. Voor mij is geen plek meer in deze organisatie", merkte hij. Hij vertelde het kort daarna aan algemeen directeur Marco Bogers. "We hebben kort gesproken en dat was het laatste contact tot nu. In onze werkrelatie is eigenlijk best veel veranderd", zegt hij tegen De Limburger.

Luhukay merkte dat hij minder belangrijk werd bij de Venlonaren. "In het eerste half jaar was onze samenwerking enorm intensief. We bespraken zo'n beetje alles met elkaar. Nadat hij mijn contract verlengde en later Willem Janssen werd aangesteld, is dat helemaal doodgebloed. Wat dat betreft voel ik me wel een beetje in de steek gelaten."

Inmiddels heeft VVV de vervanger van Luhukay bijna binnen. De 37-jarige Rick Kruys gaat FC Utrecht verruilen voor de Venlose club. "Ik ga er niet omheen draaien. Ik heb een heel goed gesprek gehad met VVV en na mijn vakantie gaan we praten om er helemaal uit te komen", aldus Kruys in gesprek met De Limburger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk. Rick, welkom in het stadje van lol en plezier😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen