Ten Hag en Chelsea mengen zich in strijd om gewilde Sangaré

8 juni 2022 – Het lijkt voor PSV een onmogelijke opgave te worden om sterkhouder Ibrahim Sangaré komend seizoen in Eindhoven te houden. De Ivoriaanse middenvelder stond al in de belangstelling van veel clubs, waar nu ook nog eens Manchester United en Chelsea zijn bijgekomen.

Ten Hag en Chelsea mengen zich in strijd om gewilde Sangaré

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Sky Sport althans. Volgens het Engelse medium hoopt Erik ten Hag met Manchester United de middenvelder van PSV vast te leggen, maar is ook Chelsea geïnteresseerd in de international van Ivoorkust. Met de belangstelling van Manchester United en Chelsea heeft Sangaré de clubs inmiddels voor het uitkiezen. Eerder werd al duidelijk dat Aston Villa, Newcastle United en Leicester City geïnteresseerd zouden zijn.

Sky Sports schrijft dat Sangaré voor een ontsnappingsclausule van 37,5 miljoen euro bij PSV zou kunnen vertrekken, waardoor geïnteresseerden precies weten wat de middenvelder moet kosten. Sangaré zou volgens het Engelse medium zelf ook open staan voor een overstap naar Engeland, waar hij basisspeler denkt te kunnen worden.

De 24-jarige middenvelder maakte in 2020 de overstap van Toulouse naar PSV. In zijn eerste jaar bij de Brabantse club maakte Sangaré nog niet zo'n sterke indruk. Een punt van kritiek was dat hij aan de bal niet goed genoeg was, maar in het afgelopen seizoen heeft de Ivoriaan afgerekend met de critici. Binnen de ploeg van Roger Schmidt was hij één van de absolute uitblinkers.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd