'Liverpool wil transferrecord Van Dijk verpulveren voor nieuwe spits'

8 juni 2022, 18:39

Liverpool hoopt Darwin Nunez naar Engeland te halen. De Uruguayaanse spits maakte afgelopen seizoen veel indruk bij Benfica, waar hij hoogstpersoonlijk zorgde dat Ajax werd uitgeschakeld in de achtste finale van de Champions League. Liverpool is bereid om een megabedrag neer te tellen.

Volgens The Athletic, The Daily Mail en The Mirror is Liverpool bereid om liefst honderd miljoen euro te betalen voor de aanvaller. Daarmee zou het eigen transferrecord verbroken worden. Momenteel is Virgil van Dijk de duurste aanwinst ooit voor de Engelse topclub. Liverpool betaalde in 2018 liefst 85 miljoen om hem los te weken bij Southampton.

Voor Nunez zou Liverpool dus nóg verder willen gaan. De 22-jarige spits scoorde er dit seizoen op los bij de Portugese topclub. In 28 wedstrijden in de competitie was Nunez goed voor 26 treffers. In de Champions League mocht de aanvaller eveneens zes keer juichen, waaronder in de achtste finale tegen Ajax.

Nunez zou met een transfer naar Liverpool in de voetsporen treden van zijn illustere landgenoot Luis Suárez. De topspits verdiende bij Ajax een droomtransfer naar de Engelse grootmacht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen