Lang over veelbesproken interview: "Ik ben een entertainer"

9 juni 2022, 11:28

Noa Lang kreeg woensdagavond na zijn basisplaats bij Oranje niet enkel vragen over zijn optreden. Ook het opvallende interview in de Belgische pers van een week eerder werd nog eens aangehaald. Daarin zij Lang onder meer dat hij het Belgische voetbal heet heeft gemaakt en dat men volgend seizoen zal 'bidden dat er nog een Noa Lang rondloopt'. 

De aanvaller begon te grijnzen toen het onderwerp werd aangesneden. "Weet u wat het is? Ik zou mezelf niet mogen zijn. Dit is gewoon zoals ik ben." Hij doelde op de vele kritiek die hij na zijn uitspraken kreeg. "Ik weet hoe erop is gereageerd, maar ik geef zo'n interview natuurlijk met een knipoog. Dit is hoe ik ben. Noa Lang geeft een interview, dan krijg je Noa Lang."

Lees ook: Opvallend afscheidsinterview Lang: "Ik heb België heet gemaakt"

"Ik weet zeker dat heel veel mensen diep van binnen van zo'n interview genieten", ging Lang verder. "Het zou wat zijn als je jezelf niet mag zijn in de voetballerij. Ik ben ten minste iemand die gewoon zegt wat hij denkt. Je mag het, of je mag het niet."

De Oranje-international kreeg naast alle kritiek ook mee dat bondscoach Louis van Gaal wel kon lachen om zijn uitspraken. "Ik denk dat de meeste mensen diep van binnen er wel om moeten lachen. Vooral als ze me kennen. Ze weten hoe ik ben, ik ben een beetje een entertainer. Als ik zo'n interview geef, zeg ik gewoon wat ik denk. Het zou wat zijn als dat niet mag, jezelf zijn", herhaalde hij."

Lees ook: Lang krijgt steun na interview: 'Dit is toch beter dan nep zijn?'

Lees ook: Mossou geniet van Lang: 'Dat maakt hem stilaan een fenomeen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent nog he le maal niks.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Daar zitten nog heel wat levenslessen tussen 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen