Belgen blij met reactie na zeperd: "Zat er tegen Nederland niet in"

9 juni 2022, 12:25

België heeft zich woensdagavond goed hersteld na de zeperd tegen het Nederlands elftal. Het versloeg Polen met liefst 6-1 en liet daarmee zien nog altijd over voldoende kwaliteit te beschikken. Bondscoach Roberto Martínez vertelde dat het vertrouwen ook na de 1-4 nederlaag tegen Oranje nooit is verdwenen.

"Er heerste nooit twijfel in de groep", begon de Spanjaard tegenover Het Laatste Nieuws. "Elk team kan verliezen, maar je herkent een speciaal team aan de reactie. We begonnen goed en bleven kansen creëren. De tegengoal viel in wat hun enige echte aanvallende actie van de wedstrijd moet zijn geweest. We toonden vertrouwen, daar genoot ik van. Karakter ook. De spelers stonden erop snel te reageren. Voor zichzelf, maar ook voor de fans."

Onder meer sterspeler Kevin de Bruyne stond na een slecht optreden tegen Nederland weer op. "Ik denk dat iedere speler beter was dan vrijdag. Tegen Nederland waren we te passief zonder bal. We twijfelden en keken elkaar aan. Vandaag namen we het heft wel in handen en maakten we de acties wel. En dat is wat De Bruyne het beste kan."

"We konden ook counteren, dat zat er tegen Nederland niet in. Toen hadden we ook genoeg kansen als we de bal hadden, maar zonder bal ging het mis. Vandaag zagen we er echt uit als een team wanneer Polen de bal had. Tegen Nederland waren we individuen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen