'United wil toptalent lang vastleggen, hoop op kans onder Ten Hag'

9 juni 2022, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De zeventienjarige Alejandro Garnacho hoopt bij Manchester United op een serieuze kans onder Erik ten Hag. De Spaans-Argentijnse vleugelaanvaller geldt als een van de grootste talenten binnen de club. Garnacho ligt al lang vast in Manchester, maar de club hoopt zijn contract nog verder te verlengen. 

Dat wist FootballTransfers donderdag te melden. Italiaanse media berichtten eerder dat Juventus het wonderkind naar Turijn wilde halen, maar dat is volgens het goed ingevoerde medium niet waar. Het contract van Garnacho loopt namelijk niet af in 2023 - zoals in Italië werd gesuggereerd - maar door een clausule in zijn contract pas in 2025.

Daar komt bij dat United de aanvaller nog langer aan zich wil binden. Gesprekken daarover zijn al gestart. Garnacho zelf lijkt goed op zijn plek te zitten in Manchester en hoopt binnenkort een kans in de A-selectie te krijgen. Met het nieuwe project onder leiding van Ten Hag staat hem die kans nu mogelijk ook te wachten.

Garnacho kwam in 2020 over uit de jeugdopleiding van Atlético Madrid. Afgelopen seizoen liet hij zich zien in de beloftenploeg van Manchester United, zowel in de landelijke competitie als de Youth League. Onder Ralf Rangnick kwam hij eind vorig seizoen tot zijn eerste twee korte invalbeurten in het eerste, maar uiteraard hoopt de jongeling nu op meer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen