'Liverpool op pole-position: Engelsen mondeling akkoord met Ajax-beul'

9 juni 2022, 16:15

Liverpool ligt op pole-position om Darwin Nunez over te nemen van Benfica. De club heeft met de Uruguayaanse doelpuntenmaker al een akkoord bereikt over het salaris, maar de clubs moeten nog wel met elkaar om de tafel om te praten over de transfersom.

Dat meldt The Athletic. Eerder op de dag meldden media al dat Liverpool de beste papieren had voor de aanvaller. Mocht hij daadwerkelijk naar de verliezende Champions League gaan, dan moeten de Engelsen hun eigen transferrecord verbreken. Momenteel is Virgil van Dijk de duurste speler uit de geschiedenis met een transfersom van 85 miljoen euro, maar mogelijk wordt hij straks van het podium gestoten door de aanvaller.

Benfica zou akkoord gaan met een vast bedrag van tachtig miljoen euro, dat door middel van bonussen nog op kan lopen met twintig miljoen euro. De kans is groot dat Liverpool dat wel wil betalen, aangezien Jürgen Klopp gecharmeerd is van de spits. Dat terwijl de Engelsen de afgelopen jaren juist in een systeem speelden met een valse spits, die veel over het veld mocht zwerven.

De aanvaller staat bij meerdere Europese grootmachten op de radar na een uitstekend seizoen. Bij de nummer drie van de competitie was hij goed voor 26 doelpunten en vier assists in 28 wedstrijden. Daarnaast toonde hij in de Champions League zijn klasse, onder andere tegen Ajax. Hij zorgde er met zijn treffer voor dat de Amsterdammers het toernooi moesten verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen