'PSV krijgt Mexicaanse concurrentie voor Luuk de Jong'

9 juni 2022, 18:10

PSV moet met het Mexicaanse Deportivo Toluca  vechten om Luuk de Jong. De aanvaller heeft afgelopen seizoen indruk gemaakt bij FC Barcelona, maar dat zorgt nu mogelijk voor een nadeel: Sevilla wil profiteren van de goede prestaties.

Dat meldt TUDN. Het is geen geheim dat PSV denkt aan een terugkeer van de kopsterke spits. Dat deden de Eindhovenaren afgelopen seizoen ook al, maar toen wilde de aanvaller zelf nog niet terug naar Nederland. Daar heeft hij geen spijt van gekregen, aangezien hij uiteindelijk bij Barça terechtkwam.

Nu kan de aanvaller een nieuw buitenlands avontuur aangaan in Mexico. Overigens is hij daar geen eerste keuze. De club wil graag een spits van naam aantrekken, waarbij Edison Cavani het toptarget is. De aanvaller is transfervrij na zijn periode bij Manchester United, waardoor hij gratis op te pikken is.

In het geval van De Jong is dat niet zo. Sevilla wil de aanvaller voor circa vijf miljoen euro verkopen na een goed jaar in Camp Nou. Hoewel de spits daar niet kon rekenen op een basisplaats werd hij als pinchhitter op handen gedragen bij de club. Als invaller was hij een aantal keer de gevierde man met zijn doelpunten. Ondanks die belangrijke treffers is hij momenteel niet geselecteerd voor Oranje. Vincent Janssen, die in Mexico speelt, wel. Een transfer naar de andere kant van de oceaan hoeft dus geen gevolgen te hebben voor het WK in november.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen