'Barcelona wijst eerste miljoenenbod van United op De Jong af'

10 juni 2022, 20:53

De gesprekken tussen Manchester United en FC Barcelona over Frenkie de Jong hebben vooralsnog niks opgeleverd. De Catalanen hebben een eerste miljoenenbod op de middenvelder afgewezen. In Manchester is men ongetwijfeld bezig met een verbeterde aanbieding.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zijn United en Barcelona al sinds begin juni met elkaar in gesprek. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een eerste bod vanuit Old Trafford. United zou zestig miljoen euro hebben geboden en dat bedrag kan door eventuele bonussen nog met tien miljoen euro oplopen. Barcelona vindt dat echter niet voldoende.

De onderhandelingen tussen beide partijen gaan in de tussentijd onverminderd door. Het lijkt erop dat de clubs er in ieder geval wel uit gaan komen. United heeft voldoende middelen om de middenvelder te kunnen kopen. Barcelona moet op zijn beurt vanwege de financiële situatie spelers verkopen. Gezien de interesse is De Jong wat dat betreft een goede optie.

De Jong heeft zijn voorkeur nog niet uitgesproken en wacht volgens Romano geduldig af. De ex-Ajacied hoeft naar eigen zeggen niet per se weg bij Barcelona. Daarnaast is bekend dat hij graag de Champions League in wil en dat kan komend seizoen niet met United. Op Old Trafford kan hij wel opnieuw samenwerken met trainer Erik ten Hag, die hij nog kent uit hun periode bij Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen