'Feyenoord heeft meerdere opties om Azarkan weer te verhuren'

11 juni 2022, 20:09

Het is nog de vraag of Marouan Azarkan na de zomer weer in het shirt van Feyenoord speelt. De handige buitenspeler wordt namelijk begeerd door meerdere clubs die hem willen huren van de Rotterdammers. Afgelopen seizoen promoveerde Azarkan met Excelsior naar de Eredivisie.

Het is dan ook geen wonder dat de Kralingers opnieuw graag zaken willen doen met de stadgenoot. Volgens 1908.nl zijn FC Utrecht en de Franse promovendus Toulouse echter ook op de markt voor de geboren Rotterdammer. Azarkan keert in eerste instantie in principe terug naar Rotterdam-Zuid. Daar zal hij voor zijn kans bij Feyenoord willen gaan onder trainer Arne Slot.

Mocht er voor de kleine dribbelaar weinig speeltijd komen, dan zitten Excelsior, Utrecht en Toulouse dus op het vinkentouw. De Franse club zou zelfs al met Feyenoord hebben gesproken over de 20-jarige aanvaller. Azarkan ligt momenteel nog tot medio 2023 vast in De Kuip. De club wil hem nu echter de kans bieden om zijn verbintenis te verlengen en vervolgens elders vlieguren te maken.

Azarkan speelde eerder al tijdelijk in het shirt van NAC Breda, maar maakte vooral indruk namens Excelsior. Met dertien doelpunten en elf assists had hij een groot aandeel in de promotie van de ploeg van Marinus Dijkhuizen. Azarkan debuteerde in 2019 in de hoofdmacht van Feyenoord. Vooralsnog is de teller wat wedstrijden voor Feyenoord 1 blijven steken op twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen